CMB
EVENTS
Oferta noastra
Global Account Management
Capacitati Logistice si de Organizare
afla mai multe
In avantajul clientilor nostri
Garantia Evenimentelor
Marca CMB EVENTS
afla mai multe

Ce face pentru Dvs. Echipa CMB EVENTS?

Essential Objectives • Essential Steps • Essential Ideas • Essential Tips • Essential Results

Echipa CMB EVENTS, prin Metoda Essential™, va pune la dispozitie Metodologia de Atingere a Obiectivelor care cuprinde urmatoarele etape esentiale in obtinerea unui eveniment reusit:

Realizarea Interviu KIT

Prin mijloace specializate si specifice Echipa CMB EVENTS analizeaza si dezvolta impreuna cu Dvs. informatii esentiale care tin de definirea obiectivului evenimentului, de obiectul si forma acestuia, de punerea in scena si dramaturgie.

Realizarea de Concepte Cheie de Eveniment

Noi stim ca un concept bun reprezinta un element decisiv pentru reusita evenimentului Dvs. si indeplinirea obiectivelor stabilite. Un Concept Cheie este o structura complexa, bazata atat pe analize cantitative, cat si pe creativitate si inovatie.

Realizarea Furnizori KIT

Furnizori KIT cuprinde alegerea si selectia furnizorilor potriviti, a locatiei, precum si negocierea tuturor elementelor strategice.

Numarul partenerilor cu care colaboram pentru divizia CMB EVENTS este de ordinul sutelor, in tara si strainatatea si de-a lungul acestor ani am stabilit cu multi dintre ei relatii solide, peste nivelul strict al relatiilor de afaceri, fapt ce se reflecta in calitatea serviciilor oferite catre clientii nostri. Multi afirma, in mod deschis, ca lucreaza cu multa placere pentru noi si impreuna cu noi.

Realizarea Matricei de Analiza si Optimizarea Costurilor

Stim ca efectul maxim al unui eveniment este reprezentat de atingerea obiectivelor prin incadrarea in buget. Echipa CMB EVENTS se asigura ca acest lucru sa se intample.

Furnizarea de Asistenta Profesionista si Specializata pe intreaga perioada de derulare a Evenimentului

Echipa CMB EVENTS de Asistenta isi asuma sa fie prezenta alaturi de Dvs. pe intreaga perioada de derulare a Evenimentului. Echipa CMB EVENTS de Asistenta este formata numai din specialisti de evenimente si are 3 obiective majore:

Realizarea etapei de Post Analiza si Evaluare

Alaturi de Dvs. suntem interesati de obtinerea feed back-ului. Elementele de baza ale feed back-ului sunt reprezentate de servicii de evidenta, intocmire de grafice, diagrame, centralizatoare si desfasuratoare atat pentru efectele de scurta durata, cat si pentru efectele de lunga durata ale evenimentului. Noi stim ca un feed back pozitiv ne garanteaza un obiectiv atins si un castig in termeni economici si financiari pentru firma Dvs.

Comanda un Eveniment